Duidelijke grafieken

Heldere managementinformatie voor maximaal inzicht

De hoeveelheid data in je softwaresysteem blijft groeien. Denk aan omzet, kosten, producten en aantal afspraken. Die gegevens zijn erg waardevol voor je bedrijf. Maar zijn ze dat ook wanneer je er niet snel conclusies uit kan trekken?

Om data effectief in te zetten, moeten de betekenis van jouw cijfers direct duidelijk zijn. Dit doe je door de cijferbrei te presenteren als grafieken en tabellen. Zo heb je een overzichtelijke weergave en haal je de essentie er snel uit.

Met Insights heb je deze weergave. Gegevens in jouw Elements-omgeving worden namelijk omgezet in overzichtelijke grafieken. Zo heb je eenvoudig, realtime en overal inzicht in al je managementinformatie.

 

4 voordelen van managementinformatie in Elements

 • Meer overzicht
 • Eenvoudig resultaten van verschillende periodes vergelijken
 • Sneller trends ontdekken
 • Voor iedereen begrijpelijk
Managementinformatie Elements

Beschikbare grafieken

Hier zie je de grafieken die beschikbaar zijn in Elements. Deze reeks van grafieken zijn slechts het begin van Elements Insights. We blijven data uit Elements vertalen naar eenvoudige grafieken, zodat managementinformatie duidelijker wordt voor jouw financieel advieskantoor.

Omzet en kosten
Met Insights vergelijk je de bedrijfsresultaten van dit jaar met vorig jaar. Hiervoor zijn jouw omzet- kostencijfers namelijk inzichtelijk gemaakt in een staafdiagram.

Omzet per periode of cumulatief

Met een staafdiagram staat de totale omzet per periode of cumulatief van dit jaar ten opzichte van vorig jaar weergegeven. Zo zie je hoeveel omzet je in iedere periode of cumulatief maakt en vergelijk je dit met het vorige jaar.

Volledig overzicht omzet en kosten

Met een grafiek toont Elements de totale omzet per maand, ten opzichte van de totale kosten per maand. Deze cijfers worden weergegeven voor het huidige jaar en voor vorig jaar. Met deze grafiek zie je hoeveel omzet en kosten je in iedere maand maakt en vergelijk je dit met dezelfde maanden in het vorige jaar.

Kosten per periode OF CUMULATIEF

Met een grafiek presenteert Elements het aantal kosten per periode of cumulatief van dit jaar, ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Zo zie je hoeveel kosten je in iedere periode of cumulatief maakt en vergelijk je dit met dezelfde periode in het vorige jaar. De kosten weergeven het totaal van alle kostenrekeningen van jouw administratie.

Aantal afspraken
Als advieskantoor is het goed om te weten hoeveel afspraken iedere adviseur heeft gehad. Daarom wordt dit weergegeven in een cirkeldiagram. Daarnaast wordt het aantal eerste afspraken weergegeven.

Afspraken per adviseur

Deze cirkeldiagram toont het aantal afspraken per adviseur van de laatst afgelopen volledige maand. Met deze grafiek kan je het aantal afspraken van verschillende adviseurs eenvoudig vergelijken.

Eerste afspraken per adviseur

In deze cirkeldiagram wordt het aantal eerste afspraken per adviseur van de laatst afgelopen volledige maand weergegeven. Zo vergelijk je eenvoudig het aantal eerste afspraken van verschillende adviseurs. 

Aantal nieuw gesloten producten
Als advieskantoor wil je weten hoe de indeling van jouw portefeuille verdeeld is. Om dit snel in te zien, zijn de types producten die onlangs gesloten zijn inzichtelijk gemaakt. Daarnaast zie je hoeveel HDN aanvragen je hebt gedaan, afgezet tegen het gemiddelde van de markt.

Producten gesloten in het afgelopen half jaar

In deze grafiek zie je het aantal producten met een startdatum in de afgelopen 6 volledige maanden. Zo zie je welke producten er het afgelopen half jaar afgesloten zijn.

Aantal HDN aanvragen ten opzichte van de markt

Deze lijngrafiek weergeeft het totaal aantal aanvragen voor hypotheken (AX), levensverzekeringen (LX) en kredieten (KX) per week (ma t/m zo). De aanvragen van jouw organisatie worden weergeven door de blauwe lijn. Daarnaast weergeeft de grijze lijn het aantal HDN aanvragen van het alle advieskantoren in Nederland.

Vooruitdenkers beheren klanten met Elements

Bart budding

Het is fijn dat we met managementinformatie direct zien hoe het kantoor ervoor staat.

Bart Budding
Mede-eigenaar, Budding B.V

Lees Bart’s verhaal »

patrick baar

We hebben direct inzicht in onze portefeuille, zakelijke klanten en doorlopende provisies.

Patrick Brands
Eigenaar, Baar Advies

Lees Patrick’s verhaal »

jannus

Met managementinformatie heb ik duidelijk beeld van de organisatie en stuur ik direct bij.

Jannus Deijkers
Oprichter, Huiskamer Hypotheken

Lees Jannus’s verhaal »

Management informatie + Boekhouding

Alle omzet en kosten die je maakt worden geregistreerd in jouw boekhouding. Deze resultaten worden in kaart gebracht op je managementdashboard. Zo behoud je zonder moeite het overzicht.


 • Hypotheekadvies
 • Verzekeringsadvies
 • Pensioenadvies
 • Overige diensten

Management informatie + Producten

Het aantal nieuw gesloten producten verwerkt Elements tot overzichtelijke grafieken. Zo zie je in één oogopslag hoe jouw portefeuille verdeeld is en wat het verloop is gedurende het jaar.


 • Inzicht in portefeuille
 • Verloop per maand
 • Prestaties t.o.v. markt
 • Direct duidelijkheid

Profiteer van alle tools

Elements is veel meer dan alleen CRM. De all finance oplossing beschikt namelijk over vele andere elementen, waarvan het klantdossier (CRM) het hart vormt. Zo beschik je over alle benodigde tools, vanuit één integraal platform.

CRM

CRM

Alle gegevens in één klantdossier

Workflows

Workflows

Uniforme werkprocessen

productbeheer

Productmanagement

Beheer hypotheken en verzekeringen

Elements communicatie

Communicatie

Alle communicatie in één systeem

mijn omgeving

Mijn omgeving

Veilig klantportaal in eigen huisstijl

urenregistratie

Urenregistratie

Vastlegging en inzicht in bestede tijd

managementinformatie

Managementinformatie

Inzicht in bedrijfsresultaten

selecties

Selecties

Overzichten van bedrijfsactiviteiten

documenten

Documenten

Geen stapels papierwerk meer

agenda en taken

Agenda en taken

Eenvoudig samenwerken met klanten en collega’s

boekhouding

Boekhouding

Overzichtelijk boekhouden en factureren

apps

Apps

Overal samenwerken met apps voor adviseurs en klanten

Groei door met Elements CRM

We laten je alle features zien tijdens een live demo

sales team
Elements managementinformatie