Case Study:

Meetbare veiligheid SOC-2 en flexibiliteit met Solvinity

Beveiliging van het hoogste niveau

Voor Faster Forward is security bij de hosting oplossing erg belangrijk. Financiële dienstverlening vraagt om beveiliging die uitstekend is. Aangezien adviseurs hun data en dataverwerking, vanwege wetgeving, in Nederland willen houden, zocht Faster Forward naar een puur Nederlandse leverancier met SOC 2-certificering om klanten het vertrouwen te bieden dat ze met een gerust hart hun SaaS-applicatie kunnen gebruiken.

Flexibiliteit en voldoen aan de hoogste normen

Tijdens de evaluatiefase onderzocht Faster Forward een vijftal leveranciers. Jochem Blok, Senior Web Application Engineer bij Faster Forward: “Al jaren vragen we met regelmaat offertes op, ook om in de gaten te houden of de overeenkomst met onze huidige partner nog scherp genoeg is. De mate waarin Solvinity zich richt op SOC 2 zijn we nergens anders tegengekomen.” Daarnaast biedt de leverancier een compleet virtueel platform dat afhankelijk van de vraag kan schalen in capaciteit. “Solvinity kan omgaan met kort- en langlopende wijzigingen. We zijn een overeenkomst voor drie jaar aangegaan, maar in diensten kan worden geschoven. Dat vinden we erg prettig”, aldus Blok.
dev team
iso 27001 informatiebeveiliging
ISAE 3402
aicpa soc 2 ceritificaat

Certificeringen

Naast SOC 2, waar de grotere enterprise klanten van Faster Forward steeds vaker specifiek naar vragen, speelden meer factoren mee die de keuze op Solvinity lieten vallen, geeft Blok aan. “Denk aan het jaarlijks vervangen van hardware en de meerdere datacenters voor redundantie om storingen te voorkomen.”

Bekijk ook deze whitepapers