Een geavanceerd CRM-systeem voor Goedhart Finance

Goedhart Finance is gevestigd in Tilburg en voorziet particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioen. Met hun jarenlange ervaring kijken ze vakkundig naar de persoonlijke situatie en wensen van hun klanten. In 2017 nam Barry Goedhart afscheid van zijn vorige softwaresysteem en startte hij met het CRM-systeem van Faster Forward.

Nieuw softwaresysteem

Overwegen om met een ander CRM-systeem te werken doet u niet zomaar. Meestal gaan er een aantal onhandigheden of problemen aan vooraf. Zo ook bij Goedhart Finance. Zij wilden namelijk een volledig klantbeeld, koppelingen met diverse software en gericht communiceren via mailcampagnes.

Barry: “We wilden al onze werkzaamheden vanuit één pakket organiseren. Wanneer je dat wilt doen, heb je een geavanceerd pakket nodig. Daarnaast wilden we graag selecties maken, klantinformatie bijhouden en andere oplossingen koppelen aan het CRM-systeem.”

Persoonlijk samenwerken met klanten

Barry Goedhart was op zoek naar een softwaresysteem dat hem ondersteunt in het persoonlijk samenwerken met klanten. Daarnaast wou hij klantselecties kunnen maken voor marketingdoeleinden en klantcommunicatie (zoals e-mails) beheren vanuit het klantdossier. Dit waren dan ook de redenen om op zoek te gaan naar een nieuw systeem.

“Binnen ons vorige softwaresysteem maakten we wel gebruik van het klantdossier, maar hierin konden we onze mailcommunicatie niet kwijt. Hierdoor hadden we niet alles op één plek staan. 

Deze software biedt een volledige oplossing voor het intermediair dat zich niet alleen richt op hypotheken, maar ook verzekeringen, kredieten en andere diensten. Zo is het beheer erg overzichtelijk.”

We beschikken nu over een geavanceerd pakket waarin we alle producten en diensten van de klant beheren.
Barry Goedhart

Financieel adviseur, Goedhart Finance

Goedhart Finance
in het kort

w

Expertises

Verzekeringen, hypotheken, pensioen en financiën

Visie

Onafhankelijkheid, deskundigheid, kwaliteit en toegevoegde waarde

Beoordeling van de software

9

Resultaat op 3 niveau’s

Na het spreken van een aantal financieel adviseurs kwamen Barry en zijn team in contact met Faster Forward. Na een aantal demo’s en gesprekken met Dimitri Duine kozen ze voor de software van Faster Forward

“Op basis van goede referenties en de uitstraling van het pakket, hebben we voor dit systeem gekozen. Bovendien vonden we het een erg uitgebreid pakket, bomvol met functionaliteiten. Denk hierbij aan de communicatie vanuit het klantdossier, de campagnemanager, integratie van Outlook e-mail en de HDN koppeling met eigen agentschappen.

E-mail

“Om te mailen vanuit één systeem wilden we Outlook integreren in het systeem. Dat kon met deze software. Daarnaast kunnen we op basis van de informatie uit het klantdossier selecties maken. Zo kunnen we gerichte mailcampagnes sturen naar bestaande en potentiële klanten.”

HDN en Figlo

“Binnen de HDN functionaliteiten kunnen we eigen agentschappen aanmaken. Dat konden we voorheen niet. Daarnaast is het adviespakket van Figlo gekoppeld en hoeven we voor Figlo geen HDN-certificaat maar te hebben. Al het HDN-verkeer wordt namelijk georganiseerd en opgeslagen in één systeem. Dat scheelt dubbele invoer van gegevens en bespaart ons tijd.”

Telefoniekoppeling

“Tot slot maken we gebruik van de telefonie-oplossing van OZMO. Zodra een klant belt, wordt direct het klantdossier geopend. Dat scheelt een hoop gedoe.”

Vooruitgang

Nu de conversie en trainingen zijn afgerond, werkt Goedhart Finance inmiddels meer dan een jaar met de software.

“We zijn heel blij met de overstap naar Faster Forward. De software en support die we ontvangen past erg goed bij onze organisatie. Het is een breed pakket, wat past bij onze brede dienstverlening.”

Welke vragen mogen wij nog beantwoorden?

Neem gerust contact op voor meer informatie

Dimitri Duine

Dimitri Duine

Van tussenpersoon naar softwarespecialist

Waar ik voorheen eigenaar was van een eigen assurantiekantoor, help ik nu financieel adviseurs aan een software-oplossing op maat. Dankzij mijn Master Financial Planning en meer dan 25 jaar ervaring in financiële planning, pensioenen en verzekeren ben ik thuis in de dagelijkse werkzaamheden van financieel adviseurs. 

Wilt u ook uw verzekeringsprocessen stroomlijnen? Bel me dan op 06 53 89 39 95 of mail naar dimitri.duine@fasterforward.nl.

Vraag een gratis demonstratie aan

Onze softwareadviseurs laten u graag de kracht van de software van Faster Forward zien

Meer informatie ontvangen?

Laat uw gegevens achter in het contactformulier

Contact

Contactformulier