André blikt terug op een succesvol 2021

Wat een jaar hebben we weer achter ons. Ook in 2021 zijn we flink doorgegaan met de doorontwikkeling van Elements en hebben we weer veel mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen. In deze blog blik ik terug op de afgelopen 12 maanden van Faster Forward.

Continue groei

Ondanks alle veranderingen en het hybride werken is het gelukt de groei van Faster Forward ook in 2021 te continueren. We hebben weer vele nieuwe klanten en medewerkers mogen verwelkomen.

In april koos de Van Bruggen Adviesgroep voor Elements. Inmiddels werkt een groot aantal franchisenemers al met Elements en begin 2022 volgt de rest.  Onze consultants hebben hiermee, samen met onze partners en de medewerkers van Van Bruggen, een fantastische prestatie geleverd. Alles keurig volgens de planning en binnen de afgesproken budgetten.

Daarnaast werden we voor de tweede keer verkozen tot beste administratiesoftware en hebben we het ISO 22301 certificaat behaald. Hiermee verzekeren we onze klanten van kwalitatieve en veilige ERP-software.

We hebben een nieuw e-learning systeem gelanceerd waarmee nieuwe gebruikers op een makkelijke manier de basisvaardigheden kunnen leren en zo goed voorbereid met Elements aan de slag kunnen. Daarnaast zijn ook onze websites verbeterd. Veel mooie ontwikkelingen die we in 2022 gaan doorzetten!

André van Nieuwenhuijzen

André van Nieuwenhuijzen

Algemeen Directeur

Faster Forward & VBA

Faster Forward en Van Bruggen Adviesgroep ondertekenen de overeenkomst

ISO 22301 2019

Jac van Oers (Compliance Officer) met het ISO-certificaat

Blijven innoveren

Als softwareleverancier is het belangrijk dat we blijven innoveren. Op basis van de feedback van onze klanten en nieuwe ontwikkelingen in de branche hebben we onze software uitgebreid met een groot aantal nieuwe en verbeterde features. Met ruim 6000 codewijzigingen in 15 software updates hebben we tal van functionaliteiten gelanceerd voor financieel advieskantoren. Hiermee optimaliseren we de werkprocessen voor zowel hypotheek- als verzekeringsadviseurs.

Bekijk hier alle Elements updates van 2021 »

Kantoor Faster Forward

Samenwerking met Hypotheekbond

Inmiddels werken we al twee jaar samen met De Nationale Hypotheekbond. Deze samenwerking krijgt steeds meer gestalte. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van UwKluis. Een mooie klantportal die volledig is geïntegreerd met Elements.

Door onze diensten en systemen te combineren en integreren ontstaan er professionele en efficiënte werkprocessen voor de financieel adviseur. In 2022 gaan we deze nieuwe oplossingen verder doorontwikkelen.

de Nationale Hypotheekbond
André en Jeroen

André van Nieuwenhuijzen en Jeroen Oversteegen (directeur De Nationale Hypotheekbond)

Het jaar in cijfers

Software updates

Codewijzigingen

Opdrachten

Telefoontjes

Tickets

Kopjes koffie

Nieuwe collega's

Nieuwe servers

Doorgroeien

Onze klanten tevreden houden. Dat is en blijft een belangrijk speerpunt voor Faster Forward. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we geïnvesteerd in nieuw talent. Ons team is dit jaar versterkt met maar liefst 10 nieuwe collega’s. Met deze nieuwe toppers kunnen we in 2022 onze klanten nog beter van dienst zijn. 

Het is dan ook goed om te horen dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt. Met beoordelingen voor onze software en dienstverlening (respectievelijk 8,6 en 8,2) behalen we cijfers die we moeten koesteren. 

Trots

Onze medewerkers zijn stuk-voor-stuk toppers binnen hun vakgebied. Ondanks alle veranderingen tonen ze flexibiliteit en zetten ze altijd hun beste beentje voor. Dit is en blijft de belangrijke pijler onder het succes van Faster Forward. Ik ben dan ook zeer trots om aan dit team leiding te mogen geven.

doorgroeien

Meer blogs lezen?