FASTER FORWARD ELEMENTS WEDEROM BESTE ADMINISTRATIESOFTWARE

Elements weer verkozen tot beste administratiesoftwarepakket in de financiële sector

Ook in 2021 mogen wij Elements weer het beste administratiesoftwarepakket in de financiële sector noemen! Dat blijkt uit onderzoek van Bureau DFO. Nadat we vorig jaar voor het eerst het beste uit de test kwamen hebben we onze eerste plaats dit jaar vast weten te houden. Hier zijn we erg trots op!

De resultaten uit dit onderzoek zijn gebaseerd op 1.189 beoordelingen. Daarmee behoort dit onderzoek tot een van de grootste vergelijkende automatiserings-onderzoeken onder financieel advieskantoren.

Daarnaast willen we ook My TP en FinRust feliciteren met hun eerste plaats. Deze software-oplossingen zijn beide gekoppeld aan Elements en werden vorig jaar ook verkozen tot beste software.

DFO winnaar 2021

Doorontwikkelen voor onze klanten

Wij willen onze klanten en partners bedanken voor het delen van de positieve ervaringen met Faster Forward en Faster Forward Elements. Dankzij jullie mogen wij voor het tweede jaar genieten van deze titel. We blijven dit jaar onze software doorontwikkelen om de processen van onze klanten nog verder te optimaliseren.

Hoge scores op alle onderdelen

In het onderzoek is onze software en onze dienstverlening op meerdere onderdelen beoordeeld. Onze koppeling met andere pakketten, mogelijkheid om werkprocessen te integreren en de mogelijkheid om het systeem aan de eigen werkomgeving aan te passen, scoren hoog in het onderzoek. Hieronder ziet u een aantal kerncijfers.

  • Werkprocessen integreren: 9,3
  • Gebruiksvriendelijkheid: 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding: 8,3
  • Snelheid: 8,0
  • Kwaliteit van functionaliteit of modules: 8,6
  • Koppeling met andere pakketten: 9,2
Elements

Gratis demonstratie

Benieuwd wat Elements voor uw organisatie kan betekenen? Dimitri vertelt het graag tijdens een demonstratie.

Dimitri Duine

Dimitri Duine