Online samenwerken
met klanten in uwkluis

Webinar door Faster Forward en de Nationale Hypotheekbond

Op dinsdag 24 mei om 11:00 organiseren Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond een webinar. 

Tijdens het webinar laten Peter van Meeren en Jos van Driesum zien hoe je online samenwerkt met klanten in uwkluis. Uwkluis is een moderne “mijn-omgeving” waarin jouw klant inzicht heeft in zijn volledige financiële situatie. Via uwkluis heeft de klant altijd inzicht in het hele hypotheekproces. Documenten worden eenvoudig gedeeld en de klant wordt op de hoogte gehouden door slimme meldingen en automatische nazorg berichten.

Gegevens en documenten worden vanuit Elements en uwkluis in één klik uitgewisseld, zodat het klantdossier up-to-date blijft. In Elements beoordeel je de documenten en verberg je eenvoudig een bsn of paspoortfoto. Vervolgens stuur je de documenten veilig en efficiënt naar de geldverstrekker.

De hele hypotheek wordt zo centraal geregeld vanuit één systeem. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de klant doorloopt een snelle en transparante klantreis.

Benieuwd naar de voordelen voor jouw advieskantoor? Meld je dan nu aan voor ons webinar met De Nationale Hypotheekbond.

Peter

Peter van Meeren

Vaktechnisch Specialist Consultancy bij Faster Forward •

Jos

Jos van Driesum

Commercial Lead bij De Nationale Hypotheekbond •

Webinar terugkijken

Toestemming voor e-mails (uitschrijven kan altijd)

12 + 4 =

Wat kan je verwachten?

N

Klant heeft alle financiële gegevens en documenten op één plek

N

Alle data is goed beschermd en alleen wat jij wilt delen is inzichtelijk

N

Voor steeds een passend financieel advies. Nu en later

N

Eén helder overzicht van wat belangrijk is voor de klant

N

Weet precies wanneer je in actie moet komen

N

Met één druk op de knop de klant informeren

N

De klant blijft continu op de hoogte van producten

N

Inclusief Q&A: stel live al jouw brandende vragen

UwKluis
Praktische informatie
  • De presentatie duurt circa 40 minuten. Daarna is er nog voldoende tijd om live vragen te stellen.
  • Kun je niet op dit tijdstip? Meld je dan toch aan. De dag na de opname ontvang je dan een link om het webinar terug te kijken.

Over De Nationale Hypotheekbond

De Nationale Hypotheekbond doet doorlopend onderzoek naar de hypotheekmarkt en ontwikkelt technologische oplossingen om consumenten en adviseurs te voorzien van actuele en transparante informatie. Informatie die van belang is tijdens het afsluiten van een nieuwe hypotheek en vooral ook tijdens de looptijd van een bestaande hypotheek.

De Nationale Hypotheekbond houd bij haar oplossingen rekening met de persoonlijke situatie van de consument, met wetgeving en productvoorwaarden. Vanuit hier ontwikkelen ze altijd oplossingen vanuit het perspectief van de consument.

Ze verbeteren de dienstverlening elke dag stap voor stap met veel plezier door innovatief en leergierig te zijn en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Lees hier over onze samenwerking met De Nationale Hypotheekbond.

de Nationale Hypotheekbond

Over Faster Forward

Faster Forward focust zich op de financiële dienstverlening onder het motto “elke dag efficiënter”. Dit houdt in dat we voortdurend werken aan het vergroten van de efficiency van onze klanten en elke dag investeren in technologie en tevreden klanten. Dit doet Faster Forward al meer dan 15 jaar met veel passie. Dankzij deze jarenlange ervaring in de financiële sector is Elements precies waar de adviseur naar op zoek is. Door vele koppelingen met o.a. adviespakketten heeft de adviseur één centraal klantbeeld. Zo kan het klantbeheer efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Faster Forward via sales@fasterforward.nl