EBC Nederland

Met een team van ruim 25 professionals richt EBC Nederland zich op Employee Benefits en Financial Planning. Dit doen ze al 17 jaar voor ruim 400 organisaties met meer dan 50.000 werknemers. Kortom: om uw doelstellingen te bereiken op het gebied van pensioen, zorg, inkomen en vermogen bent u bij EBC aan het goede adres. Ondertussen zijn ze al een aantal jaar gebruiker van de software. Tijd om bij te praten met Marcel van Leeuwen.

Volledige digitalisering

“Onze wereld van financieel advies is een combinatie geworden van twee dingen. Aan de ene kant wil je je werk goed en efficient doen, maar tegelijkertijd wil je ook doeltreffend naar je klant zijn”, aldus Marcel. Daarnaast benadrukt hij de verandering van papieren naar digitale dossiers. “Met deze oplossing zijn we veel minder tijd kwijt aan het zoeken van gegevens om zicht te krijgen in een klantdossier”.

Als organisatie wil je een uniforme werkwijze hebben. Wat is er nou mooier dan dit te borgen in de processen van je systeem?
Marcel van Leeuwen

Managing Partner, EBC Nederland

Visie

Bewust keuzes maken rond Employee Benefits en Financial Planning

Klant

Gebruiker van de software
sinds 2016

Medewerkers

Meer dan 25 professionals

Gezamenlijk tot een oplossing komen

Marcel is ook te spreken over de samenwerking met Faster Forward. “Wat me heel erg aanspreekt is dat ze zich echt verdiepen in de issues van de financieel adviseur. Ze vertalen de impact die wij willen maken in nieuwe oplossingen in de software. Dat vind ik hardstikke fijn. Daarnaast maken we beide stappen in onze organisatie waardoor we met elkaar meegroeien.”