Het VIP congres op 5 juli was een groot succes

De Contactgroep Automatisering organiseerde samen met het VVP een nieuw congres op 5 juli 2022 in het AFAS theater Leusden. Het VIP Innovatie Congres is hét fin- & insurtech event voor de top van de financiële sector in Nederland. Deze dag, die voor het eerst werd georganiseerd, was een groot succes!

Be the Change!

Met het thema ‘Be the Change’ willen de organisatoren de bezoekers aansporen om aan de slag te gaan met de nieuwste IT-oplossingen in de markt. Om inzicht te krijgen in deze oplossingen kun je kennis en inspiratie opdoen tijdens verschillende kennissessies. Hier geven gastsprekers van meer dan 30 fin- en insurtechbedrijven een presentatie met ieder zijn eigen thema. Zo vertellen zij welke impact hun oplossingen gaan hebben op jouw bedrijfs- en adviesprocessen.

Het plenaire programma wordt geleid door dagvoorzitter Boudewijn van Uden, Directeur Corporate Communicatie bij a.s.r. verzekeringen. Ook vertelt Jarno Duursma, onafhankelijk technologie-expert, over de impact van digitale technologie op mens en bedrijf en er is een discussie over de nieuwe advies- en verzekeringswereld. Dit gebeurt allemaal in het splinternieuwe AFAS Theater in Leusden.

Naast de verschillende presentaties is er een ontvangsthal waar je de presentatoren persoonlijk kunt ontmoeten. Dit kan tijdens de pauze, de lunch (onder het genot van wat lekkers) of de afsluitende borrel. In de ontvangsthal kun je ook netwerken met adviesketens, geldverstrekkers, verzekeraars, de volmachtmarkt en de top-100 advieskantoren van Nederland. Op deze manier ontdek je in één dag alle innovaties en toepassingen voor de financiële markt.

vipcongres

VIP innovatie congres

Datum: 5 juli 2022
Locatie: AFAS Theater Leusden
Website

Sessie: meer loyale klanten

Faster Forward is continu bezig met het optimaliseren van software voor financieel advieskantoren. Onze innovatieve software ‘Elements’ is dagelijks het moderne ERP systeem voor meer dan 4000 professionals. Tijdens onze sessie vertelden we hoe advieskantoren, met behulp van onze software, een lead transformeert naar een loyale klant.

Jac van Oers en Dimitri Duine vertelden o.a. hoe een advieskantoor de klantreis optimaliseert, klantverwachtingen overtreft én tijd bespaart op je dagelijkse werkzaamheden. Dit doe je bijvoorbeeld met moderne klantportalen, online formulieren, slim ingerichte websites, rekenprogramma’s en krachtige CRM software in de cloud. Dankzij de volledige integratie in één platform creëer je meer tevreden klanten, positieve mond-tot-mond reclame, meer overzicht en heb je meer tijd over voor persoonlijk klantcontact.

dimitri

Dimitri Duine

Sales Representative bij Faster Forward •
erwin

Jac van Oers

Manager Business Consultants bij Faster Forward •

sessie-vip-ffwd

Organisatoren

Contactgroep Automatisering

De top van de Nederlandse fin- en insurtech zijn aangesloten bij De Contactgroep Automatisering (CGA). De CGA fungeert als centraal platform voor partijen die in overleg willen treden met leveranciers van software, zoals die bij financieel dienstverleners wordt gebruikt.

Stichting Contactgroep Automatisering

VVP

VVP is al 75 jaar het kennis en inspiratie platform voor financieel adviseurs. Samen met hun partners, zoals Adfiz en De Nationale Hypotheekbond, organiseren ze evenementen en delen ze dagelijks het actuele nieuws uit de financiële sector.

VVP