Blinqx lanceert nieuw platform eblinqx op de HypoVak beurs

Terugblik HypoVak 2023

Op 5 oktober was Blinqx aanwezig op de HypoVak. Tijdens deze beurs werd het nieuwe platform eBlinqx gelanceerd. Op deze dag hebben we bij onze stand toelichting gegeven over het nieuwe platform. Daarnaast hebben we ook een masterclass gegeven die druk werd bezocht. We kijken terug op succesvolle dag, waarop we het nieuwe platform succesvol hebben gelanceerd en toegelicht.

Druk op de stand

Bij onze stand op de beurs hebben we enthousiast over ons nieuwe platform verteld. Het was een succesvolle ervaring, waarbij we ontzettend veel gesprekken hebben kunnen voeren met bezoekers. We kijken terug op een mooie dag, waarbij we waardevolle connecties hebben gemaakt. De reacties op ons nieuwe platform eBlinqx waren erg positief. Mede dankzij de inzet van onze collega’s hebben we een geslaagde dag gehad bij de HypoVak.

Onze masterclass

In de middag heeft Blinqx een drukbezochte masterclass gegeven. Het onderwerp van deze masterclass was: ‘Creëer waarde voor je klanten met het nieuwe alles-in-één platform.’ Tijdens de masterclass hebben Leon van Vliet en Soelimen Lafkiri uitgebreid gesproken over het aanpakken van tijdrovende uitdagingen, voortkomend uit verschillende softwareleveranciers, losse systemen en dubbele invoer. Het antwoord op deze problemen is eBlinqx: ons innovatieve softwareplatform dat we hebben geïntroduceerd tijdens de HypoVak.

Ook hebben we meer verteld over de synergie tussen Faster Forward, DIAS Software, Adviesbox, Finly, Finconnect, Hypotheekbond en My-TP. Soelimen en Leon hebben deze innovatieve oplossing tijdens de masterclass gepresenteerd.

Gecombineerde krachten, extra mogelijkheden

Dankzij de gezamenlijke inzet van onze softwareontwikkelaars ontstaan er talloze nieuwe mogelijkheden. Gebruikers van Faster Forward Elements hoeven zich geen zorgen te maken. Je kunt Elements blijven gebruiken zoals je gewend bent. Bovendien zijn er vanaf 5 oktober uitbreidingen en upgrades: Elements maakt vanaf dat moment deel uit van eBlinqx. Hierdoor geniet je van een betere integratie van extra functies.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van eBlinqx? Vraag dan een demo aan voor meer informatie.

Standfoto hypovak
Drukke stand
Winnaar
Hypovak drukke stand
Scherm hypovak
Masterclass
Stand 6
Prijswinnaar Hypovak

Over blinqx

Blinqx is elke dag bezig om geavanceerde software te automatiseren en te verbeteren. Dit doen ze voor meer dan 100.000 gebruikers in verschillende sectoren. Dit omvat onder andere hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Blinqx verbindt innovatie softwareoplossingen in de branche. Op deze manier ontwikkelt Blinqx een platform voor groei.

Blinqx logo

Over Faster Forward

Onder het motto “elke dag efficiënter” biedt Faster Forward al meer dan 15 jaar met passie ERP-software aan, aan meer dan 1000 organisaties in de financiële sector. Dit toegewijde ICT-bedrijf, gevestigd in Bergen op Zoom, heeft met hun uitgebreide ervaring in de financiële wereld Elements gecreëerd. Elements is een volledige oplossing die veilig in de cloud draait, speciaal ontworpen voor advieskantoren en serviceproviders.

faster forward