Sneller verzekeringen aanvragen met VKG integratie in Elements 

Faster Forward en VKG verbinden hun software

Vanuit één softwarepakket schadeverzekeringen vergelijken en aanvragen bij de hele financiële markt. Dat is nu nog makkelijker voor kantoren aangesloten bij VKG. VKG en Faster Forward hebben namelijk hun software verbonden voor snelle aanvragen zonder moeite.

Sneller voor adviseurs en consumenten

Adviseurs hoeven nooit meer op meerdere plaatsen in te loggen en dubbele invoer is overbodig. Dankzij de integratie worden particuliere klantgegevens uit Elements automatisch ingeladen in VKG’s Extranet. Polissen toevoegen, muteren, prolongeren, berekenen en aanvragen bij meer dan 12 maatschappijen is hierdoor een fluitje van een cent.

Tot slot worden verzekeringen, inclusief delen en dekkingen, weer vastgelegd in Elements. Nieuwe polissen worden toegevoegd en bestaande worden aangepast. Zo blijft er één actueel en volledig klantbeeld. Snel, makkelijk en overzichtelijk voor verzekeringsadviseurs én hun klanten.

Hoe het werkt

  1. Exporteer klantgegevens in één klik naar het VKG-extranet of werk bestaande relatiegegevens bij.
  2. Bereken de premies, vraag nieuwe verzekeringen aan of muteer bestaande polissen op het VKG-extranet. Hierbij zijn de klantgegevens al ingevuld.
  3. De verzekeringen worden weer opgeslagen en/of bijgewerkt in het klantdossier in Elements.
Dimitri Duine

Dimitri Duine

Faster Forward

“Met deze nieuwe combi versnellen we de werkprocessen van verzekeringsadviseurs. Geen gegevens meer overtypen of kopiëren en plakken. Polissen aanvragen en vastleggen is een fluitje van een cent.”

Eric-Jan van den Berg

Eric-Jan van den Berg

VKG

“Met het grote aantal advieskantoren die beide partijen ondersteunen, is het een logische stap om samen te werken. Zowel VKG als Faster Forward staan voor efficiëntie en hierin zetten we nu een grote stap vooruit.”

Software gebruiken?

Maak je al gebruik van Elements én VKG Extranet? Stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl en we richten de koppeling voor je in. Lees vervolgens deze handleiding voor meer informatie over de instelling en het gebruik van de koppeling. Werk je nog niet met Faster Forward Elements? Plan dan een demo in of neem contact op via 0164 – 210 240 of sales@fasterforward.nl. Wil je meer weten over VKG en/of VKG Extranet? Bel 0229-287888 of stuur een e-mail naar info@extranetplus.nl.

Over VKG

Als full serviceprovider ondersteunt VKG zowel de financieel adviseur als verzekeraars. Dit doen ze al ruim 75 jaar voor meer dan de helft van de verzekeringsadviseurs in Nederland. VKG biedt een breed productaanbod en snelle acceptatie en biedt financieel adviseurs toegang tot de gehele financiële markt. VKG accepteert risico’s, maakt polissen op en wikkelt schades af binnen de afspraken die met verzekeraars zijn gemaakt. Via het extranet heeft elk financieel advieskantoor toegang tot een geavanceerd assurantie totaalpakket voor zijn relaties. Vanaf 1 januari 2015 maakt VKG deel uit van ASR Nederland N.V.

de Nationale Hypotheekbond

Over Faster Forward

Faster Forward ondersteunt met Elements dagelijks meer dan duizend advieskantoren onder het motto “elke dag efficiënter”. Dit doen ze al ruim 20 jaar met veel passie. Met alle financiële producten en vele koppelingen hebben advieskantoren altijd één centraal klantbeeld. Door de compleetheid van hun software is Elements tweemaal verkozen tot beste administratiepakket voor financieel advieskantoren.