Bezoek Hypotheekbond en Faster Forward op de AMdag

De AMdag is verhuisd naar dinsdag 29 maart 2022. Vorig jaar kon het vanwege de toen geldende maatregelen helaas niet doorgaan, maar dit jaar lijkt de kans erg groot dat het event wél gaat plaatsvinden. Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond zijn aanwezig. We hebben er zin in!

Gezamenlijke stand

Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond werken al sinds 2020 intensief samen. We bundelen onze expertise en zorgen dat financieel adviseurs hun klanten nog efficiënter kunnen bedienen. We ontwikkelen en verbinden onze software oplossingen, zoals Elements, PortefeuilleSignalen, Fastlane en het Woningwaarderapport. In de nabije toekomst gaan we dit aanbod nog verder uitbreiden en optimaliseren.

Om onze bestaande én nieuwe softwareapplicaties te demonstreren, staan we samen op de AMdag. Op één brede stand geven we demonstraties van al onze softwaretools en beantwoorden we alle vragen over onze diensten. Zo weet de bezoeker precies wat de voordelen zijn voor het financieel intermediair.

AMdag
Netwerken op AMdag

Kennis vergaren en netwerken

De AMdag is dé dag voor financieel intermediairs in Nederland om te netwerken en kennis te vergaren. Tussenpersonen, hypotheekadviseurs, serviceproviders, verzekeraars, geldverstrekkers en andere professionals uit de financiële branche zijn aanwezig. Zowel als standhouder en bezoeker.

Binnen het thema ‘Inspiration – Innovation – Interaction’ worden er meerdere sessies gehouden. In het plenaire programma zijn er onder andere sessies over het overtreffen van klantverwachtingen, relevant blijven voor je klant en digitalisering. Daarnaast zijn er vakspecifieke sessies over verduurzamen, werkgeluk, consolidaties, duurzame klantrelaties en nog veel meer. De dag wordt afgesloten door John van Zweden, die succesvol werd met de grootste behang- en wooninrichtingswinkel van Nederland.

Gratis toegang voor intermediairs

De AMdag vindt dit jaar plaats in DeFabrique te Utrecht. DeFabrique is een unieke, industriële locatie waar veel beurzen en andere evenementen worden georganiseerd. 

De dag opent om 10.30 en sluit af om 16.50.

Als intermediair mag je dit jaar gratis deelnemen aan de AMdag. Hiervoor moet je een e-mail sturen naar amevents@vakmedianet.nl onder vermelding van je AFM-nummer, bedrijfsnaam & naam. De organisatie van de AMdag stuurt je dan een code toe voor gratis deelname.

Wij kijken ernaar uit om je weer te begroeten aan onze stand. Tot dan!