Blinqx presenteert eBlinqx Verzekering op AMdag 2023

De AMdag vond dit jaar plaats op 28 november. Ook dit jaar was Faster Forward aanwezig. Bij de gezamenlijke Blinqx stand vertelden onze collega’s alles over het nieuwe eBlinqx platform. Het was een geslaagde dag!

Gezamenlijke Blinqx stand

Dit jaar kon je ons vinden bij de Blinqx stand. Bij onze stand vertelden we alles over ons nieuwste eBlinqx platform. Om onze nieuwe software te demonstreren waren er verschillende consultants bij de stand om de tools te demonstreren. Ze vertelden de standbezoekers precies wat de mogelijkheden van eBlinqx zijn.

De AMdag staat bekend als dé gelegenheid voor financiële intermediairs in Nederland om te netwerken en waardevolle kennis op te doen. Het evenement trekt tussenpersonen, hypotheekadviseurs, serviceproviders, verzekeraars, geldverstrekkers en andere professionals uit de financiële sector. Zowel voor standhouders als bezoekers.

Netwerken op AMdag
Standfoto hypovak

eBlinqx Verzekering

In oktober hebben we het nieuwe platform ‘eBlinqx’ gelanceerd. Tijdens de AMdag vertelden we jou wat de meerwaarde van dit platform is voor verzekeringsadviseurs en serviceproviders. Met eBlinqx regel je het verzekeringsproces voor jouw klanten vanuit één systeem.

Bedankt aan iedereen die langskwam. We kijken uit naar de samenwerkingen die uit deze dag zijn voortgekomen!

Sfeerimpressie

Foto liggend AMDAG
Standbemanning
AMDAG
Erwin kras en win
standfoto AMDAG
foto van scherm

Over blinqx

Blinqx is continu bezig met het automatiseren en verbeteren van geavanceerde software. Dit doen ze voor meer dan 100.000 gebruikers in uiteenlopende sectoren, waaronder hypotheek- en verzekeringadviseurs. Door innovatieve softwareoplossingen in de branche samen te brengen, creëert Blinqx een platform dat groei mogelijk maakt: eBlinqx.

Blinqx logo